maanantai 20. lokakuuta 2008

Minni- Hiiri kampeaa!

Moni tyyppi on kysellyt "Hiirulaisen" vointia, ja kerrottakoot, että tällä hetkellä se on kerinyt elämänlankaa kyllä ison vyyhdin jo, eli mukana se on pelissä. Hieman se on muita heikompi, mutta voiko muuta odottaakkaan?

Painoa Hiirellä on 101 g. Ruskealla tytöllä, 148 g ja Bono- pojalla, 151 g. Eipä ne paljoa ole kyllä... =) Tänään sitten illemmalla mittaillaan uudestaan painoja ja tutkaillaan kavereita lisää. Kannuksia ei ollut kenelläkään (?) !

Jättäkää kommenttia siitä, minkähän värinen Hiirestä oikein tulee? Sillä Kennelliitossa on pentuerekisteröinnissä ruuhkaa, joten lähetän rekisteri paperit sinne mahd. pian, jo tällä viikolla, jotta saisin ne sitten edes melkein sikseen, kun pennut ovat lähdössä uusiin koteihin. Hiiri siis oikeasti on, hopean harmaa nyt, ja "pohjavillana" mustaa, eli karva on 2 väristä. Päältä tuollaista harmaan hopeeta ja juuresta mustaa. Selvät valkoiset merkit on.

Mukavaa on ollut kuulla, sähköpostilla ja tekstarein, ja puhelimitse, että seuraajia on ollut eilen monia =) Ja on vieraskirjassakin merkintöjä, samoin blogissa, kommentteja. Eli kai täällä on ollut enemmän kuin ne 2 lukijaa ;D
Kylläpä joku kysäisi, että otetaanko tämä uudestaan Emman pentujen kohdalla, jotka siis pitäisi syntyä marraskuussa. Katsotaan, mikäli halukkaita löytyy, niin tokihan voin kertoa, mitä meillä tapahtuu =) Tässähän tämä kone on, metrin päässä pentulåådasta =D

Illalla koitan laitella joitain kuvia lisää, vaikkakaan, ei ne sen kummosimmilta näytä =D

-

Ei kommentteja: