keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Lämpö laskee!

Kukaan ei varmaan ole vielä tajunnut, että olen tosiaan hysteerinen lämmön mittaaja... ;) Eilen meinasi tulla grande katastrooffi, sillä kuumemittari teki tiltin! Muutaman kerran sitä painelin, ja kun olin lähdössä jo hakemaan ja "uhraamaan" ihmisten mittaria, alkoi vanha mittari taas pelittää =) Mittari varmaan ajatteli, että annetaampas eukolle vielä hieman lisää sydämen tykytyksiä! ;)
No joo, nyt se tapahtui, ensimmäinen lämmönlasku. Tänä aamuna taas oli kohonnut, joten, olettaisin, että la olisi se "the day", lämmön perusteella. Mami on myös muuttunut käytökseltään. Dorihan vietiin eilen kotiin, ja meillä oli kotona illalla rauhaisaa. Donna nukkui, ja oli muutenkin rauhallisempi. Johtuuko Dorista, vai alkaako jo jotain tapahtumaan. Donna kieltäytyi illalla syömästä. Närkki hieman, mutta aamulla se ei syönyt mitään. Tämäkin hyvä merkki. Pennut taitavat asettua lähtökuoppiin, ja mamilla on outo olo, sillä se on alkanut jyrsimään itseään. Kupsuttaa ja nakertaa. Tälläistä se ei ole tehnyt aijemmin, varsinkaan noin runsaasti. Tämän perusteella voisin veikata huomista tapahtuma päiväksi. Mutta se selviää sitten myöhemmin. Itse kun vaan ei malttaisi odottaa. =D Kaikki on valmiina ja hihat kääritty jo. Tervetuloa vain nappuloille.

Kätilö viettää myös tänään synttäreitä. Olen sitten vanhempi ja viisaampi, kun pennut syntyvät ;D On niin fiksu fiilis, että!

-

Ei kommentteja: