torstai 16. lokakuuta 2008

Maitobaari on auki!

Lämpö junnaa paikoillaan, joka tietysti alkaa mietityttämään... Mamma edelleen kupsuttaa itseään mutta on kuitenkin suht. rauhallinen. Maitobaari aukesi eilen illalla! Ruoka ei maistunut aamulla, mutta söi kyllä muiden ruokia. Lieneekös sitten kuitenkin paastoamiseen jokin muu syy? Ahne mami kuitenkin on. Kukaan muu ei saisi keittiöön tulla, kun siellä itse on. Jottei varmasti mene itseltään paisti ohi... =)
Töihin lähdettiin kuitenkin vielä, sillä sen kummoisempaa merkkiä ei ole. Ainut miinus on se, että tänään pitäisi tehdä kaikkea muutakin,kuin istua nököttää officessa... Mitenhän mami jakselee? Donnan mukaan tietysti liikutaan, ja matkallakin mami on teho valvonnassa koko ajan. Tosin, jos mami on rauhaisa, niin taidan vaan siirtää tämän päivän liikkumiset myöhemmäksi. Paitsi että, auton katsastus... Voi morjens... Se taitaa olla jo ummessa...? Joten se tarvitsisi kyllä käydä hoitamassa... hmm... Noh, voin kait näyttää mamia sitten ikkunasta poliisille, jos pysäyttävät. ;)
Taidan soittaa, ja koittaa varata aikaa tänään vielä. Voipahan ainakin sanoa, että menossa ollaan... =)
Mutta muuten kaikki ok. Mami on hengissä, ja saimme uuden, innokkaan, avustavan kätilönkin, sillä Henkka- kätilö lähtee kyntö hommiin huomenna...

Ja niin, onkos muuten hieman ärsyttävää, että tämän blogin aika, on meitä jäljessä... Eli noihin päiviin ei kannata uskoa, sillä tänään on jo 17. lokakuuta =)

-

1 kommentti:

Pihla-Ottilia kirjoitti...

Juu, oottelen koko ajan että millon rupee jotain tapahtuun :)