tiistai 16. joulukuuta 2008

Väki vähenee...

No niin, viikonlopun näyttelyhulinassa, lähti ensimmäinen pentunen omaan kotiin. Nitro- Nita. Hyvin on sujunut uudessa kodissa. =) Hyvä niin. Noh, sepä ei kyllä paljoa jengiä hiljentänyt. Eilen vein aamulla työmatkalla Hiiruli- Minninkin uuteen kotiin. Tosin, Hiiruli tulee heti hoitoon kyllä jouluksi, mutta vain ihan hetkeksi =) Bono- poika pitäisi lähteä viikonloppuna, ja sitten, onkin ensimmäinen pentue lähtenyt =)
Sitten menee hetki, ennen kuin talo hiljenee, hetkeksi...

Eilen laajensin pentujen aitausta. Kakkelia tursuttavat niin, että pinnojen välistä tursuaa, joten, saavat enään nyt sotkea vain yhtä paikkaa. Keittiön laatta lattian saumat oli vaihtaneet väriä pentujen siellä olo aikana, joten olipas homma, pienessä keittiössä, jynssätä jokainen laatan väli erikseen... Mikä homma! Mutta lattia, se on nyt puhdas. =) Sitten vielä kaikki muu, esim. keittiön pöytä ja tietokoneen pöytä... Mitkä vuoret kamaa onkaan keräytynyt! Kyllä se siitä. Ihan maltillisesti. En nyt jaksa hötkyillä yhtään ylimääräistä. Pääasia on, että pennut tulee hoidettua ja kaikki muu on sitten "teen kohta"- hommaa. =)

Uusia kuvia... no joo, koitamme parhaamme. Eilen mietimme kyllä, että pitäis ottaa... Mutta päädyimme hörppimään glögiä ja popsimaan pipareita pentujen seuraksi pentu aitaukseen. Saivat hekin maistella piparia kyllä. Glögiäkin olisivat halunneet... ;) Katsotaan, mitä sanovat kinkusta =)

-

Ei kommentteja: