maanantai 1. joulukuuta 2008

Kovaa kasvua!

Pentulaatikon blogi on hieman hyytynyt, sillä tuo pieni koiranpentulauma aiheuttaa "hieman" hommia. Olen siis notkunut kaiket illat pentulaatikoilla, ja koittanut parhaimpani mukaan saada pennuista yhteiskuntakelpoisia! Minni Hiiri tiiraili eilen telkkua kanssamme. Jännitti sitäkin, ken voittaa BB- finaalin ;) Minni otti kuitenkin tilanteen rauhassa, ja normaaliin tyyliin, nukahti ennen ohjelman loppua. =)

Pennut kasvavat hirmuista kyytiä. "isommat" pennut kävivät katsomassa uusia kavereitaankin, ja ihmeissään olivat =) Emman vauverot ovat nimittäin ottaneet hurjan harppauksen eteenpäin, ja syövät ja liikkuvat runsaasti! =) Kaikki nappulat voivat hyvin ja kasvavat mukavasti. Ensi viikolla, olisi tarkoitus nimittäin laittaa kaverukset kimppaan. Donnan pennuista kun lähtee kummatkin tytöt viikkoa ennen, kuin Bono, joten ei tarvitse olla yksin sitten =) Emman pennut sitten lähtevät uuden vuoden jälkeen uusiin koteihin.

Ja eihän meidän härdelli siihen lopu... ;)

-

1 kommentti:

Marianne kirjoitti...

Koskas olisi taas kuvia luvassa :) Hottis sisaruksineenkin täytti eilen kuukauden ja olisi kiva nähdä kuinka ovat kasvaneet... tosin kiirettä varmaan riittää muutenkin, kun noita nappuloita on melkoinen lauma.