keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Pentujen vallankumous!

Pennut ovat hyvinkin työläässä vaiheessa. Kakkelipaperia tulee jätesäkillinen muutamassa päivässä, ruokaa menee, ja jos ei pennuille ape maita heti, käy joku aikuinen koira hiipimässä ja varastaa ruuat... Ääntä lähtee, ja terävät hampaat on koettu niin varpaassa kuin kankussakin.

Kaikesta huolimatta, pennut ovat super hauskoja! =D
Tämä ei siis kuitenkaan tarkoita, että minun olisi vaikea luopua pennuista, vaan päin vastoin. Ne ovat hauskoja hetken, ja sitten ne hauskuuttavat uutta perhettä, kaikki omissa paikoissaan, monen vuoden ajan (toivottavasti). Pentujen hoitaminen on kuitenkin myös melko työlästä, joten, se ihana hiljaisuus, joka pentujen lähdön jälkeen tulee, on sanoin kuvaamatonta! Hih!

Mutta, vallankumouksesta.
Pennuthan siis ovat hyvin äänekkäitä. Ne aijemmin piipittivät ja herättivät meidät hirvittävän kovalla rääkymisellään n. klo 04.00. Eipäs auttanut antaa periksi, sinnikkäästi vedin peittoa korville. Muutaman yön jälkeen, ne hiljeni. Ei siis vähätellä nyt yhtään verestäviä silmiä, ja tonnin pikimustia silmäpusseja... Mutta kait se oli sen arvoista. Pennut oppivat yörytmin, joka olikin pääasia. Mutta, en ajatellut asiaa sen enempää,kuin että, ne ovat nyt hiljaa, ja nukkuvat tai puuhastelevat hiljaa. Noh, edellisyönä sitten tapahtui kummia... Heräsin yöllä, outoon kohahdukseen. Ihan niin kuin esim. golf- kilpailussa, pallo meneekin jorpakkoon. Yleisön kohahdus... Noh, tällä kertaa, kohahdus tuli koirilta, ja pian sen jälkeen meidän paritalolaiset alkoi haukkumaan... Mitä hemmettiä? Hihii, kolme pientä podengo viipotti pitkin olkkaria! Ne menivät kuin sellaiset kauko- ohjattavat pikku autot, ihan matalina, ne tsuumaili pitkin asuntoa, ja etenivät aivan tajutonta vauhtia!! Voi päivää! Ne olivatkin siis olleet hiljaa, sillä taisivat suunnitella murtautumista ja pakoa pentuaitauksesta!! =D Voi hassuja. Ei siinä ainakaan pahalle mielelle tullut. Päin vastoin, oli hauskaa, yöllä... ;D Noh, keräilin tyypit syliin ja vein ne takaisin. Korjasin murtautumis kohdan, ja näin jatkettiin taas unia =) Hih!

Tänään on onneksi mammalla humputtelu ilta! =D
Kerkiää tulemaan jo ikävä hassuja tyyppejä! Mitähän ne seuraavaksi keksii?? =D
Pikku Tontut... ;)

-

Ei kommentteja: