maanantai 3. marraskuuta 2008

Rauhallista...

Emman lämpö on yllättävän alhainen. Antaako vinkkiä aikasemmasta synnytyksestä, mitä olin kaavaillut? Noh, tänään otin Emman ja iskä- Dummyn mukaan töihin. Heillä on hieman seuraa toisistaan. Ja kotona haukku on vähempää. Donnahan on nyt alkanut tylsistymään pentulaatikolla, ja viettipä se eilen iltaa meidän kanssa olkkarissa. Olemme nyt hieman vahvistaneet Donnan halua, tulla pois pentuhuoneesta. Koska tänään pitäisi rakennella Donnalle uusi pentutila keittiöön, ja siirtää pennut sinne. Koirahuone, kun menee pian Emman käyttöön. Saa Emma- mamikin tutustua pentulaatikkoon ennakkoon. =)

Donna mamilla siis on kelkka kääntynyt ihan totaalisesti. Se tosiaan haluaa nyt hengailla muiden koirien ja ihmisten kanssa. Se melkeimpä käy vain laatikolla pentuja katselemassa, kun pitää pennuille antaa syötävää tai hoitoa. =) Toisaalta ihan ok, mutta taas sitten ääripää tuosta edellisestä käytöksestä... Mami siis päivystää portilla haukkumassa, kun me olemme poissa, jne. "huonoja" tapoja... =(
No, kohtahan pennuilla jo täys meno päällä, eli ihan varmaan hyvä, että Donna tajuaa hieman jo erkaantua niistä =)

-

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Täällä jännitetään kovasti jo Emman pentujen määrää.. Lapset jo veikkaa: Samuli 3+3 ja Linda 4+2 =D. Mamma Simonen sanoo että 7! 2+5. Minä itse veikkaan että 2+4 =). Hauskaa loppu odotusta Emmalle ja pusuja Donnalle ja pupeille!