keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Naatti, niin kuin porkkanassa...!

No juu. Emman oleminen on edelleen samanlainen. Se petaa ajoittain ja hääräilee. Itse jouduin luovuttamaan aamun hämärissä, ja kävin tosiaan tunnin nukkumassa, kun isäntä oli hereillä, ennen töihin menoa. Samoin, luovutin, ja peruin tämän päivän tärkeän tapaamisen... =/ Näinhän tämä suunniteltiin. Viikon viimeinen homma, tämän päivän kokous, niin kas, sehän sitten menee näin...

Taas olen joutunut avaamaan monet kirjat ja ihmettelemään, miksi tämä nyt venyy? Aina tulee heti suuri kysymysmerkki, että mitäs jos...? Ja tietysti ne pahimmat ajatukset aina. Vareksen pentue nimittäin koki karvaan tappion, kun Vareksen kasvattaja vain odotti, että synnytys alkaisi. Vihdoin, kun menivät eläinlääkäriin, se oli melkoisen myöhässä. 14 pennusta, 7 kuoli... Ja tässä syynä se, että pentuja oli niin hurjasti, että kohtu ei ollut päässyt supistelemaan, joten normi synnytys ei alkanut. =( Onneksi Vares on yksi niistä onnekkaista! ;D Maailman hassuin koira!

No joo, nyt täytyy lähteä omia ajatuksia tuulettamaan, ja muita koiria lenkittämään!
Ja onneksi, sain kävijälaskurin taas futaamaan! Ja täällä on tehty uusia ennätyksiä, minun sivujeni kävijämäärässä! Sitä en tiedä, kuinka moni tänne tulee, minun kotisivujeni kautta, mutta paljon on kävijöitä =D Terkkuja vaan kaikille!

-

Ei kommentteja: