sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Namimaiskin, sapuskaa!

Donnan pennut ovat tänään synttäreiden kunniaksi maistellut lihaa! =) Kaikille maistui, joskin Hiirulilla kesti hieman, ennen kuin tajusi, että mitäs ihmettä...? Bono poika joka alkoi komentamaan, että lisää! Haukkui ja pörisi! =) Noh, äiteeltä perittyä, Donnahan ei mikään hiljainen yksilö ole. Vaikka haukkua on pyritty hillitsemään nyt todella paljon, ettei Emma hermostuisi, lipsahtaa haukku huulilta Donnalla HYVIN usein...
Bono ja Batman pimuli maisteli ruokaa kyllä todella hyvällä halulla! Aamulla sitten uusiksi, ja huomenna ip pääsevät maistelemaan velliäkin! Pennut saivat myös kopallisen leluja, jotka saivat myös heti kovan huomion. Bono poika tepasteli heti kättä vääntämään lelujen kanssa. Ja näyttipä Hiirulikin luontonsa, ja meni heti tutkimaan isointa lelua! Noh, kun lelu piippasi, tuli Hiirulille kiire poistua! =D Vesikupinkin laitoin, siis ihan tietysti vähällä vedellä. Sielläkin on käyty jo uiskentelemassa, ja kukas muukaan, kuin Bono... ;)
Donnan mielestä tuo lattian pikku kuppi on ehdottomasti mukavampi käyttää, kuin normaali, ylös nostettu kuppi...

Pentuja on nyt todella mielenkiintoista seurata. Ne kasvavat hurjasti, ja alkavat jo tajuta juttuja. Tunnistavat jo puhetta jne. hauskaa. Bono on selvästi vilkkain. Hiiruli taas monesti rauhallisin. Hiirulin väri on muuttunut, je mielestäni se on kyllä todella miellyttävän värinen! =)

-

Ei kommentteja: