sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Pentulaatikko hiljeni...

Näin on, tältä erää. Pentulaatikossa ei ole enään yhden ainutta pikku putia. Viimoinenkin "Kamu" lähti. On siis melkoisen hiljaista... =/
Pennuille tarvitsisi nyt väkertää nettisivuilleni omat sivut. Nyt on aikaa, kun ei ole ketään hoidettavana. Kuinkas tässä näin nyt pääsi käymään? Ensin 2 vuotta hiljaiseloa, ja sitten monenmonta pikku palleroa samaan aikaan. Melkein 5kk on asuntomme ollut "poikkeustilassa". Noh, väsynyt, mutta onnellinen. Uskoisin löytäneeni kaikille pennuille oikein mukavat kodit, ja nimenomaan melkoisen aktiiviset sellaiset, sillä todella monelta on tullut kuvia ja viestejä kuulumisista, jotka ovatkin aina todella tervetulleita!
Toivon runsasta osanottoa pentunäyttelyihin kevään aikana, ja täältä saa aina neuvoa ja infoa noistakin.

Pentulaatikko- blogi jää nyt sitten hieman vähemmälle päivitykselle. Tietysti laittelen tänne kuvia, joita kaikki mukavat omistajat pennuistaan lähettää. ;)

Seuraavat Encautom's pennut on tiedossa syksylle 2009. Sittenhän täällä alkaa taas tapahtumaan ;D
Näistä pentueista lisää myöhemmin. Kunhan asunto asiat hieman selkenee, tiedetään, että onko sitten samanlainen hulina kuin menneenä syksynä, vai hiljaisempaa menoa ;D
Kiitos kaikille tähän astisille aktiivisille lukijoille ;D Nyt jään odottelemaan tiukkaa postittelua uusilta omistajilta!

*

Ei kommentteja: