lauantai 14. toukokuuta 2016

Tupa täynnä koiravauvoja :)


 Meillä on täällä niin ihania koiravauvoja nmyt tupa täynnä etten oikein tiedä mistä alottaisin :)
Nemi podengon pennut syntyivät kolme viikkoa sitten. Tuloksena siinä 1 uros ja 1 narttu.
Onnellinen ja väsynyt emokoira ja uunituoreet lapsoset :)Muutama viikko tästä, saimme luoksemme ihanan Fuuga mamman.
Hänellä olikin sitten hieman isompi lasti kannettavanaan :D

Fuugan maha kasvoi ja kasvoi! H-hetki lähestyi mutta neito antoi odotuttaa. Itseäni alkoi jännittää niin että kävimme lääkärissä jossa Fuuga tutkittiin perusteellisesti ja otettiin ensi kuva pennuistakin :)
Arvio oli 8 pentua mutta pari boonusta voisi kuitenkin olla myös.
Lähdimme kotiin ja odotimme, odotimme ja odotimme...
Ja oma jännitys alkoi kasvamaan nyt niin että lähdimme taas lääkäriin. Lääkäri teki tutkimuksia ja ehdotti että Fuugalle tehtäisiin sektio.

Näin tehtiinkin. Ja hetkeä myöhemmin minulla oli korillinen pentuja sylissäni :D Miten ihania, ihan melkein alkoi jo kasvattajatätiäkin herkistymääm <3 br="" nbsp="">Laatikossa ryömi 4 tyttöä ja 6 poikaa eli täysi kymppi!
<3 br="" nbsp="">
Kuin tilauksesta, pentue on minun kymmenes pentue joten 10 pentua sopii hyvin kuvioon :D

Iloni muuttui hetken kuluttua kyyneliin kun yhdellä pennulla todettiin iso kitalakihalkio, pentu ei siis ole elinkelpoinen tämän kehityshäiriön kanssa... Pitelin pentua sylissä ja mietin ettei ollut reilua, vastahan me tapasimme! Tämä pentu oli se jonka huomasin laatikosta ensimmäisenä! Kyynelten saattelemana annoin pennun eläinlääkärille joka vei sen viimeiselle matkalle.
Olen kuitenkin erittäin onnellinen ja tyytyväinen että sain lähteä kotiin 9 pennun ja ihanan emokoiran kanssa :)

Jo eläinlääkärissä huomasin (kuten normaalisti käykin sektiossa) ettei Fuuga mami ollut niin innoissaan pennuista. Maitoa ei oikein tullut eikä emo hoitanut pentujaan... Noh, ei muuta kuin varamamipalveluun pari pentua kerrallaan ja alkoi lyyti kirjoittaa :) 
Ja taas oli itku silmässä kun katsoin miten avoimesti Nemi mami kävi heti hommiin! Putsasi pennut ja hoiti! Ei missään vaiheessa kyseenalaistanut sitä että vieraan koiran pentuja tulee hänen maitobaariin! Nemi hoiti hyvin pennut alkuun ja kun sitten Fuuga emo heräsi kunnolla tokkurastaan, huomasi se että nämä pienet pallukat taitavatkin olla minun! :) Ja nopeammin kuin muut sektiolla maailmaan tulleet pennut saivatkin ensiluokkaista hoitoa ja hoivaa!En voi kun ihmetellä tätä luonnon järjestelmää ja kuinka se toimii! Mutta nyt meillä on 2 onnellista ja ihanaa mamia ( tai noh, Nemi kyllä hieman närkästyi ottolasten palauttamisesta... Mutta pääsee hoitamaan vauvoja kyllä vielä.) jotka hoitaa omia ja muidenkin lapset. Mitään merkkejä hysteriasta tai toimimattomuudesta ei ole, eli kaikki on ihan samanlaista oli vaaleanpunaiset rillit päässä tai ei :)


Siinä niitä vauvoja on läjällinen :) Raidoilla ja ilman,

No mitä niille ensimmäisille kavereille nyt kuuluu? No oikein hyvää. Harjoittelevat kävelemään ja riehumaan, normaaliin podengomaiseen tyyliin :) Pari haukkuakin on kuulunut jo, että ihan oikeita podengon lapsia ovat.
Poika "Vainu" ja mamin nenä ;)
Vainu muuten etsii vielä omaa kotiaan että jos kiinnostaa niin saa laittaa viestiä!

Ja "Kaja" tyttönen :)


Whippet vauvat ovat nyt siis parin päivän ikäisiä.
Poikia on vielä vailla omia ihmisiä joten jos kiinnostuit niin voipi viestitellä
melina. forssell ( at ) kolumbus.fi
Tai soitella 0500 73 66 52

Mukavaa viikonloppua täältä pennun tuhinasta!

 ***

Ei kommentteja: