keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pääsiäis puuhia!

Pennut täyttävät huomenna 4 viikkoa. Niin se aika rientää! Jos ei muuten niin pääsiäisnoidan selässä, joka lähetti minulle eriTTäin kipeän noidan nuolen! Olen ollut kohta 2 viikkoa potilaana, joten pennun kuvailut on jääneet väliin. Empäs tiennyt kuinka kipeä tulehtunut välilevy voi ollakkaan!
No, nyt mennään parempaan päin ja pian loikin pääsiäisbanin kanssa samaa tahtia (toivottavasti)!

Kaikki on siis kaikilta osin hyvin, pennut syö ja kasvaa. Nämä ovat olleet helpoimmat seisotettavat pennut ikinä! Kukaan ei rimpuillut vaan kaikki olivat yhteistyökykyisiä. Tosin, eipä tuollaiset vasta seisomaan nousseet pennut nyt ole ehkä se kaikista näyttävin kohde ;) Ensi viikolla on eläinlääkäri käynti ja pennut saavat sirut ja sen jälkeen napataan pennuista DNA-näytteet jotta tiedetään varmasti mistä ovat tulleet :) Ensimmäiset jauhelihatkin on maisteltu jo ja tänään kuskaan kotiin wotkinin paistijauhelihaa, jota myyjät antoivat wotkinilta mukaani. :) Ruokahalu pennuilla on valtaisa! Tulleet äitiinsä? ;) Josta pitääkin ihmetellä taas oikein ääneen, kannattaa siis lopettaa lukeminen tähän jos syöt tai et muuten vaan jaksa lukea pa**a juttuja... Siiri mamma syö runsaan energiatarpeensa vuoksi reilusti ruokaa. Aluksi se sai 3 kertaa päivässä ruokaa, joka aiheutti hullun kakkailu kierteen. Siiri kakki koko ajan ja paljon! Sen jälkeen siirryin 2 ruoka kertaan päivässä, samalla annoksella, ja kakkimiset loppui. Siiri kuitenkin laihtui muutamassa päivässä olemattomaksi rangaksi ja lisäsin ruokaa, en kertoja. Ja taas, miten noin pienestä elukasta voi tulla noin paljon shittua? 0_o Eläinlääkäristä kehottivat koittamaan runsas energisempää ruokaa jota voisi antaa vähemmän, mutta otan nyt ribbe riskin ja kuskaan töistä kotiin lihaista rasvaa. Josko raaka liha sulaisi paremmin kuin nappula, ja lihan määrää voisi lisätä pikkuhiljaa. Ruokamerkkiä olen jokatapauksessa vaihtamassa, sillä en ole tyytyväinen, muidenkaan koirien osalta, tämän hetkiseen ruokaan. Ruoka johon olen vaihtamassa, on vasta tulossa markkinoille, enkä viitsi nyt välissä vaihtaa kolmanteen ruokaan, vaan odotan jotta tuo uusi ruoka tulisi markkinoille ensi kuun alussa. Skeidan määrä ON vakio, ja näitä skeida puuhia meillä on tämän kokoisessa porukassa melkoisen riittävästi! Kun Siiri sitten joskus lähtee omaan kotiinsa, niin uskoisin että meidän tämän vuoden kakka kiintiö (pitäisi) on täynnä!?! :D Noh, tälläistä tämä on, kun omistaa pari koiraa... Liikaa... ;)

Pääsiäisenä ensimmäiset pentua harkitsevat tulevatkin käymään. Mahdollisesti yksi uros etsii vielä omaa kotia. Kysellä voipi lisää ja yhteystiedot löytyvät täältä! Ja kaikki pennun nuuhkuttelijat ovat tervetulleita paijaus kierrokselle ;)

MUKAVAA PÄÄSIÄISTÄ!

Ei kommentteja: