keskiviikko 7. tammikuuta 2009

No jo kohta näkyy!

Muutamana lähi päivänä, olen tutkaillut pentujen silmien aukeutumista, ja voi, ihan siellä jo jollain hieman rakoilee silmät! Nyt joutui kyllä jo töihin tulemaan (pääsi), joten ei muuta kun mustanuoli tulille, ja kotia karauttaa, että näkee, näkeekö ne jo? =D
Kuvia ottelen, ja lisäilen sitten, kun silmät ovat auki. =) On ne hauskoja. Ja kun on tottunut noihin pikku podengoihin, niin tuntuupas hippetin pennut painavilta! Kovasti ne möngertää kyllä, ja painolla tietty lanaavat itselleen tilaa! ;)

Mutta, voisikos oikeasti kuvitella, pennut täytti eilen 2vkoa... Vastahan ne syntyi!!?? Silloin ajattelin, että ihanaa, yli 2 viikkoa on ihan rauhallista, mutta ja vielä ja mitä? Enään ei ole kauaa rauhaisaa, kun tyypeillä aukenee silmät, niin nehän lähtee viilettämään häntä suorana, ja kohta maistavat jo ekat ruuat, ja sittenhän ne jo juoksee ja skeidailee ja metelöi! Se siitä rauhallisuudesta. Noh, kyllä sitä odottaa, että noi jaloilleen pääsee. Kun on melkoinen ikävä pikkuisia podengoja! Onneksi kaikki (te mukavat) uudet omistajat, ovat aktiivisesti olleet yhteyksissä, ja lähetelleet kuvia. =) Mukavaa. Lievittää kummasti ikävää! Jatkakaa vain!

Ei kommentteja: